Yhdistyksen toiminta ja jäsenyys

Tango Alegria on argentiinalaisen tangon yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja
ylläpitää argentiinalaisen tangon harrastusta ja tangokulttuuria Itä-Suomen alueella. Tervetuloa tutustumaan yhdistyksen toimintaan!

vuodesta 2005

aktiivista yhdistystoimintaa

Itä-Suomessa Tango Alegria on saavuttanut vankan jalansijan argentiinalaisen tangon sanansaattajana. Yhdistyksen perustajajäseniä on edelleen toiminnassa mukana, ja pitkälti heidän intohimoisen työnsä tuloksena meillä on toiminut aktiivinen argentiinalaisen tangon yhdistys Kuopiossa jo vuodesta 2005 alkaen.

Viime vuosina argentiinalainen tango on nostanut suosiotaan tanssijoiden keskuudessa, ja argentiinalaisen tangon liike-elementtien voikin nähdä maustavan näyttävyydellään nykyisin myös muita tanssilajeja ja show tanssinumeroita. Me alegrialaiset haluamme osaltamme vaalia argentiinalaisen tangon perinteitä, saattaa uusia tanssijoita lajin pariin ja tanssin pitää tanssin elävänä täällä Itä-Suomessa. Halusitpa perehtyä argentiinalaiseen tangoon syvällisesti ja rakastua iäksi, tai vain hakea kokemusta ja lisämausteita omaan tanssiisi, olet lämpimästi tervetullut yhdistyksemme jäseneksi ja mukaan toimintaan.

Jäsenedut

Tango Alegrían jäsenenä saat alennusta viikkotuntien kertamaksuista ja myös muista osallistumismaksuista. Vain jäsenenä pääset treenaamaan edullisilla kausimaksuilla. Jäsenille järjestämme vuoden aikana vierailevien tango-opettajien tangokursseja. Lainaamme jäsenille maksutta aitoja argentiinalaisia tangolevyjä. 

Tuki

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja argentiinalaisen tangon säilymistä Itä-Suomessa. Mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä paremmin pystymme järjestämään jäsenistölle kursseja, harjoituksia, leirejä ja milongoja.

Maksut

Maksa jäsenmaksu ja kausimaksut yhdistyksen tilille. Kirjoita maksun viestikenttää NIMESI, KOTIPAIKKASI ja SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI (ellei sitä ole niin katuosoite). Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksista osoitteeseen rekisteri@tangoalegria.fi yhdistyksen hallituksen jäsenille.

Tilinumero
FI38 5482 5420 0118 48

kaunis ja hienostunut

Argentiinalainen tango

Nauti maistiaisia siitä, miten argentiinalainen tango sopii tulkitsemaan erinomaisesti myös suomalaista sielunmaisemaa.

 

Il tango di Satumaa (Satumaa)
Music & Lyrics Unto Mononen
Italian translation: Fabrizio Rende
©Warner/Chappell Music Finland
Säv. Sov. Ossi Jauhiainen
Tanssijat Sindi Oksman ja Stian Ekornaas