11. ruskatango

RUSKATANGO JÄLLEEN TANHUVAARASSA SYYSKUUSSA 2023!

Viikonloppu täynnä argentiinalaisen tangon taikaa, joka huipentuu iltaisin Milongaan!

Viikonlopun ohjelmassa on erilaisia Argentiinalaisen tangon workshopeja, tanssitunteja ja kehonhuoltoa. Osallistujat jaetaan ryhmiin taitotasojen ja kiinnostuksensa mukaan ensimmäisenä päivänä. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on pe ja la iltana Milonga -tanssitapahtuma, mahdollisuus saunailtaan Tanhuvaaran rantasaunalla ja rentoutumista Sport Spassa.

Ohjelma alkaa perjantaina 29.9. klo 16 tervetulotilaisuudella ja ryhmiin jakautumisella.
Ohjelma päättyy sunnuntaina 1.10. noin klo 15.30  lopputapaamiseen, jonka jälkeen on mahdollista vielä käydä rentoutumassa Tanhuvaaran Sport Spassa.

Opettajina:
Arttu Artkoski, Carina Quiroga (Tango Piantao)
Pasi Laurén, Maria Laurén
Somer Surgit, Jessica Stserbakova

Tutustu viikonlopun ohjelmaan tästä >>

Hintaan sisältyy:

  • majoitus täysihoitoruokailuilla
  • ohjattu ohjelma
  • vapaa kuntosalin ja kylpylän käyttö yleisövuoroaikoina
  • Tango Alegrian palvelut sekä aamujumpan ohjaus.

Hinnat / majoitus:
Hotellimajoitus:
310,00 €/ henkilö/ 2hh
380,00 €/ henkilö/ 1hh
Rivitalomajoitus:
288,00 €/henkilö/ 2hh
358,00 €/henkilö/ 1hh

Asuntolamajoitus 260,00 €/henkilö
Caravan-majoitus 200,00 €/henkilö (sis.autopaikka, henkilömaksu + sähkö majoituksen osalta)
Ilman majoitusta 170,00 €/henkilö
Pelkkä milongaan osallistuja 15,00 €/henkilö
Lemmikkilisä 10 euroa/vrk

ILMOITTAUTUMINEN 15.9.2023 mennessä parin kanssa!

Tutustu opettajiin tarkemmin:

Arttu Artkoski ja Carina Quirora käytävät tekniikkaa työkaluna kehon ilmaisun vapauteen. He käyttävät ja opettavat kehon luonnolliseen liikkeeseen perustuvaa tekniikkaa, joka antaa jokaiselle mahdollisuuden kehittää omaa tanssiaan ja ilmaista itseään vapaasti, ja antaa tilaa myös parin tanssille. Opetuksessaan he käyttävät myös roolin vaihtoa laajentamaan tanssikäsitystä ja ymmärrystä oman roolin haasteista. Heidän opetustaan ravitsevat uuden tangon, salonkitangon, canyengen ja näyttämötangon elementit. Heidän tanssinsa on herkullinen yhdistelmä perinteistä argentiinalaista tangoa ja uutta tyyliä. Arttu on tanssinut tangoa 15 vuotta ja Carina yli 25 vuotta. Vuodesta 2010 lähtien he ovat tanssineet ja opettaneet yhdessä Argentiinassa, Suomessa ja muissa maissa. Vuonna 2017 he avasivat “La Fábrica del Tango -tanssikoulun” ystäviensä ja kollegoidensa Pasi ja Maria Laurénin kanssa. Unelma toteutui ja he pitävät omaa tangokouluaan Tampereen sydämessä.  Tango Piantao on Artun ja Carinan toiminimi, jonka alla he tanssivat, opettavat ja myyvät mm. tangon tanssimiseen sopivia kenkiä ja “Luna de Tango” käsintehtyjä tango-vaatteita.

Somer Surgit ja Jessica Stserbakova  kohtasivat Argentiinalaisen tangon merkeissä ensi kerran vuonna 2012. Heidät on siitä lähtien kutsuttu esiintymään ympäri maailmaa, opettamaan tangoa ja intensiivitunteja kaiken tasoisille tanssijoille. Tanssi, jonka he ovat luoneet, reflektoi heitä itseään. Heidän voimakkaan keskinäisen yhteyden ja musiikin taian yhteyden ansiosta he pystyvät puhtaaseen improvisaatioon tanssiessaan. Jessica ja Somer ovat ansainneet muiden tanssin opettajien kunnioituksen opetuksensa selkeydellä ja tarkkuudella. Heidän yksinkertainen metodinsa opettaa tanssioppilaita pitää oppilaat sitoutuneena ja saa heidät edistymään nopeasti. Jessican ja Somerin intohimo välittyy kaikille heidät tavanneille aina.


Pasi ja Maria Laurén
 ovat Suomen kansainvälisesti arvostetuin argentiinalaisen tangon tanssipari. He ovat opettaneet jo vuosien ajan ympäri Eurooppaa ja ovat tunnettuja taitavasta, innostavasta ja lämminsydämisestä opetuksesta, jossa on jatkuvasti läsnä musikaalisuus, perustekniikka ja kehon luonnollinen käyttö. Opettamisen lisäksi he ovat koreografeja, tanssijoita ja DJ:tä. Pasi ja Maria käyttävät opetuksessaan mm. Aleksander-tekniikan liikeanalyysiä ja ammentavat inspiraatiota sekä uuden että vanhan sukupolven argentiinalaisilta maestroilta. He asuvat Tampereella, jossa he pitävät viikkotunteja La Fabrica del Tango – koulussaan yhdessä Arttu Artkosken ja Carina Quirogan kanssa.

 

ilmoittaudu kurssille

Moinsalmentie 1042
57230 Savonlinna
Puh: 015 582 0000
info@tanhuvaara.fi